Despre Noi | Asistenta Rutiera

Asistenta Rutiera – Urmează-ţi drumul!

Autonom Assistance este o societate de asistenta rutiera cu acoperire atat la nivel national, cat si in cadrul Uniunii Europene. Scopul nostru este ca tu sa te bucuri de condus iar grijile rutiere – oricare ar fi ele – sa le lasi in mainile noastre.

Personalul nostru are o experienta vasta in domeniul asistentei acordate in cazul evenimentelor rutiere. Cu un sistem foarte bine pus la punct disponibil 24/7, 365 de zile pe an, operatorii nostri se vor asigura constant ca totul sa fie in regula iar tu sa te poti bucura de liniste si siguranta la volan in toate calatoriile tale. Toate acestea indiferent de conditiile meteo, locatia ta sau natura problemei tehnice pe care o ai la masina.

Istoric

Din 2006 pana acum, ne-am asigurat ca peste 200.000 de masini gestionate de noi nu numai sa isi poata continua drumul indiferent de situatie, dar si soferii lor sa se poata bucura de timp liber in plus. Tot in acest timp, am efectuat impreuna cu partenerii nostri peste 70.000 de tractari reusite, folosindu-ne de cele 16 de platforme proprii existente la nivel national, cat si de parteneri de incredere la nivel national si international. Pe scurt, experienta acumulata este cel mai mare atu al nostru, alaturi de parteneri de incredere si o retea extinsa la nivel de U.E.

De ce Asistenta Rutiera?

Oferim suport prin asistenta telefonica, localizare prin sistem GPS a autovehiculelor de interventie si mobilizarea imediata a echipajului in situatiile de urgenta. Insa, Autonom Assistance va pune la dispozitie cele mai importante 2 resurse: timp liber si increderea de a pleca in orice calatorie, indiferent de destinatie.